Selecteer een pagina

BLOG

ALLE VOORDELEN VAN GOOGLE SEARCH OP EEN RIJTJE

Wil je graag gevonden worden op het internet? Google Search Console zal je hierbij helpen. In deze blog leggen we je uit wat de voordelen van Google Search Console zijn, over welke handige functies deze tool beschikt en waarom je vandaag er nog mee aan de slag moet.

Is jouw website net gelanceerd? Of ben je nog volop bezig met het optimaliseren van je website. Vergeet je grote vriend Google dan niet. Google biedt namelijk een gratis service aan (Google Search Console) die de aanwezigheid van je website in de zoekresultaten van Google bijhoudt en onderhoudt.

Is dat nou even handig! Zulke vrienden moet je koesteren. Je hoeft je niet perse aan te melden voor Search Console om je site op te laten nemen in de zoekresultaten van Google. Maar als je dit wel doet krijg je net meer inzicht in hoe Google jouw site ziet. Zo kan jij makkelijker de presentaties van je website in de zoekresultaten verbeteren.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

Get Latest Updates

Get Latest Updates

You have Successfully Subscribed!