Selecteer een pagina

BEDRIJFSFILM

BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN

DE KIJKER grijpen van de eerste tot de ALLERLAATSTE SECONDE

Als we één duidelijke trend zien op het internet is het wel video. Het is voor elk bedrijf een kans om laagdrempelig en eenvoudig te connecten met de doelgroep. Maar dan moeten jouw video’s je doelgroep wel raken op exact de juiste plek. Jouw bedrijfsfilm of testimonial video moet de kijker grijpen, zodat deze niets anders wil dan doorkijken tot de allerlaatste seconde. En laat dat nou exact de soort video’s zijn die wij maken bij De heren van fatsoen.

BEDRIJFSFILM:

WERKENBIJ VIDEO:

REFERENTIE VIDEO:

VOORDELEN VAN VIDEO MARKETING

JE DOELGROEP BEREIKEN WAS NOG NOOIT ZO EENVOUDIG

  • Mensen kijken online graag video’s
  • Video’s doen het goed op zowel vaste als mobiele apparaten
  • Met een video maakt je communicatie persoonlijk
  • Een video creëert vertrouwen bij de kijker
  • Video’s zijn eenvoudig te delen op social media
  • Ondertiteling zorgt dat je boodschap overkom in elke situatie

“Op je website is 2 minuten video prima, maar op social media is dat te lang. Daarom maken wij van één video ook gewoon 5 of 6 korte films.”

Mark gelderblom

VIDEO LATEN MAKEN

EEN GOEDE VOORBEREIDING, VOOR SOEPELE SHOOT EN PERFECT RESULTAAT 

bedrijfsfilm laten maken

INFORMATIE VERZAMELEN & SCRIPT SCHRIJVEN

Of je nu een referentie video wil opnemen bij een van je klanten, een WerkenBij-video wilt schieten of een bedrijfsfilm wilt laten maken, we starten altijd met een kort gesprek. In dit gesprek met jou als opdrachtgever achterhalen we de boodschap die je wilt overbrengen in de video. Zo verzamelen we alle informatie die nodig is om jou meteen in de eerste versie, rake interviewvragen of een passend script voor de online video te presenteren.

 

OPNAME BEDRIJFFILM OF INTERVIEW

De videoshoot wordt door ons zorgvuldig voorbereid, zodat jij weet wat je als eindresultaat mag verwachten. Maar deze goede voorbereiding zorgt er ook voor dat de opname vlot verloopt en dat wij verzekerd zijn van goed beeldmateriaal. Daarom ontvangt de geïnterviewde ruim van te voren de vragen, en hebben collega’s weken de tijd om bekend te raken met het script. Wil je liever gebruik maken van een autoque kan dat uiteraard ook.

 

EDITING & ONLINE PUBLICEREN VIDEO

We bewerken het ruwe beeldmateriaal tot een professionele video. Sfeerbeelden, grafische elementen, achtergrondmuziek en ondertiteling worden toegevoegd. Wanneer de video onze goedkeuring kan dragen, sturen we deze ter beoordeling aan je door. De volgende stap is het editen van de korte social media video’s. En pas als jij 100% tevreden bent publiceren we het eindresultaat op YouTube en je website.

Vragen? Stel ze hier