Selecteer een pagina

ONLINE DIENSTEN

ONLINE MARKETING UITBESTEDEN

Websites, teksten, video’s & meer..

Jij hebt online ambities en door je online marketing uit te besteden, verwacht je zichtbaarheid en groei te realiseren. Een prima gedachte en iets waar we je graag bij helpen. Maar wanneer online marketing niet je vakgebied is, hoe zorg je er dan voor dat je de online dienst kiest die hoort bij jouw vertrekpunt?

PLANNEN

Data verzamelen en een plan van aanpak maken

Je marketing volledig baseren op een ongefundeerd buikgevoel is vaak een pad van hoge kosten en teleurstellende resultaten. Daarom baseren wij bij De heren van fatsoen. de marketing van onze klanten graag op feitelijke data. Wanneer jij dus nog geen duidelijke richting hebt voor je online-plannen en ambities, mis je een online marketing strategie. In zo’n geval zit er maar één ding op: Beginnen bij ‘PLANNEN” en starten met het opstellen van jouw strategie.

MAKEN

Online-plannen vertaald naar web, tekst & beeld

Het maakt ons echt niets uit of wij jouw online marketing strategie hebben opgezet of dat je zelf een goede visie hebt over jouw online aanwezigheid. Bij ‘MAKEN’ gaan we enthousiast aan de slag en vertalen we jouw plannen in een professionele website en/of messcherpe teksten en video’s. Dus heb jij een heldere visie en weet je wat je wil, starten we bij ‘MAKEN’.

DELEN

Gemaakte content slim delen

Heb je een perfect inzicht in wat jouw ideale klant van jou wil? En waarom? En heb je een goede website en messcherpe content waar jouw doelgroep volgens de verzamelde data echt op zit te wachten? Nou, dan kan jouw marketing AAN en kunnen we beginnen met het zenden van jouw content richting jouw doelgroep. In dat geval begint jouw marketing avontuur bij De heren van fatsoen bij DELEN.

 

METEN

Analytics

Succes van het delen meten

Ben je jouw content al aan het delen met jouw doelgroep en ideale klant, maar heb je eigenlijk geen idee of het nu wel werkt? Of het wel helemaal goed gaat? Wat de resultaten zijn? En of het misschien wel beter kan? En met beter bedoelen we dan meer resultaten bij eenzelfde inspanning. METEN is dan de oplossing die je zoekt.