Selecteer een pagina

TEKSTSCHRIJVEN

SEO TEKSTSCHRIJVER

HET VERSCHIL TUSSEN WEL EN GEEN WEBSITE BEZOEKERS

Onze SEO tekstschrijvers schrijven teksten in allerlei geuren en kleuren. Van zakelijke webpagina teksten die goed moeten scoren in de Google zoekmachine, tot grappige verhalen die onderdeel uitmaken van een doordacht storytelling concept. Maar ook voor periodieke blog artikelen of inhoudelijke whitepapers ben je bij ons aan het juiste adres.

SEO WEBPAGINA:

seo tekstschrijver webpagina

STORYTELLING:

seo-tekstschrijver-storytelling

BLOG / WHITE PAPER CONTENT:

seo-tekstschrijver-inhoudelijk-blog-artikel-whitepaper

SEO TEKSTEN LATEN SCHRIJVEN?

OPVALLEN DOOR EEN FRISSE BLIK EN BIJPASSENDE TEKSTEN

  • Vindbare webpagina’s door SEO tekstschrijven
  • Originele verhalen om je boodschap overbrengen middels storytelling
  • Periodieke blog-artikelen om delen
  • Whitepapes die jouw specialisme tonen
  • Merk versterkende social media posts
  • Het redigeren van jouw eigen tekst creaties

“Wanneer iedereen de noodzaak van SEO-teksten en daarmee de rol van een SEO tekstschrijver zou inzien, is er waarschijnlijk niemand meer die het eerst liever zelf eens probeert.”

Mark gelderblom

SCHRIJFPROCES STAPPEN PLAN

CREATIEVE TEKSTEN, ONZICHTBAAR VERWEVEN MET PRECIES DE JUISTE GOOGLE DATA

schrijfproces stappen plan infographic

BEDRIJFSINFORMATIE VERZAMELEN

Een tekstschrijver heeft input nodig. Hierbij maakt het niet uit of het eindresultaat een goed SEO tekst te schrijven, een origineel merkverhaal of social media posts zijn. Daarom gaan we altijd eerst goed met jou als opdrachtgever in gesprek. In dit gesprek zoomen we o.a. dieper in op jouw bedrijf, de core business, je unieke meerwaarde, je klanten en concurrenten. Op deze manier verzamelen we alle benodigde input, zodat deze en elke volgende creatie ook echt past bij jouw bedrijf.

 

DESKRESEARCH VOORAFGAAND AAN SEO TEKSTSCHRIJVEN

Als tekstschrijver schrijven we het ene moment over kunststof kozijnen en later die dag over actuele cyber security dreigingen. Om beide teksten op een goede manier te schrijven is kennis nodig. Daarom doen wij bovenop de input die we van jou krijgen, in veel gevallen online extra onderzoek rondom het onderwerp.

 

ZOEKWOORDENONDERZOEK, TEKSTOPBOUW BEPALEN EN SCHRIJVEN

In de data van Google gaan we op zoek naar relevante zoekwoorden. Deze zoekwoorden gebruiken we in de tekst, maar ook achter de schermen voor de zoekmachine. De teksten worden uiteraard pas gepubliceerd wanneer ze jouw goedkeuring kunnen dragen.

Vragen? Stel ze hier

NOG NIET GEVONDEN WAT JE ZOEKT?