Loading...
/SEO & webteksten
SEO & webteksten2018-01-29T09:39:19+00:00

SEO webteksten

SEO webteksten

Goede SEO webteksten schrijven begint met weten wat bezoekers zoeken en welke woorden zij hiervoor gebruiken. Daarnaast is voldoende kennis van de manier waarop Google pagina’s indexeert absoluut essentieel. Daarom helpen wij MKB ondernemers met het schrijven en redigeren van SEO geoptimaliseerde webteksten en blogposts. Dit om voor deze klanten een zo goed mogelijke Google ranking te realiseren, zodat ze bezoekersaantallen krijgen om trots op te zijn. Dus wordt jouw pagina, of misschien zelfs wel heel je website, niet goed gevonden? Dan zijn wij de juiste partij om dit probleem snel en vakkundig voor jou op te lossen.

Wat zijn Google SEO zoekmachine geoptimaliseerde teksten?

Op de pagina contentstrategie kun je lezen hoe belangrijk het is een goed beeld te hebben van de behoeften, uitdagingen en vragen van je website bezoekers. Deze kennis zorgt er bij het schrijven van je teksten namelijk voor dat je ze SEO kunt optimaliseren. En als jouw website pagina’s heeft met teksten die geoptimaliseerd zijn, pas dan kunnen deze in Google worden getoond bij een specifieke zoekopdracht.

SEO is dus echt essentieel om je doelgroep online te kunnen bereiken. Een goede contentstrategie is dan ook ideaal om naast de onderwerpen van je verschillende pagina’s, ook op SEO niveau de inhoud te bepalen.

  • bezoekers gebruiken 2 tot 3 zoekwoorden in Google

  • bij de zoekopdracht kiest Google de meest geschikte pagina’s

  • handig dus als jouw pagina op zijn minst in Google’s top 10 staat

Klik hier als jouw pagina’s niet goed gevonden worden

SEO-vriendelijke webteksten maken het verschil

Wij gaan voor jou op zoek naar zoekwoorden en zoekwoordcombinaties die jouw website bezoekers en ideale klanten vaak gebruiken. Dit is de eerste stap. Deze stap is nodig om uiteindelijk voor jou teksten te kunnen schrijven die perfect aansluiten bij je doelgroep. Maar ook om ze op zo’n manier te schrijven, dat het jouw pagina’s zijn die op een prominente plaats in de Google resultaten gevonden worden.

Vaste onderdelen bij SEO optimalisatie

Maar SEO optimalisatie gaat verder dan alleen goede teksten op de verschillende pagina’s. Ga je met ons het avontuur aan, willen wij voor jou natuurlijk het best denkbare resultaat. Daarom hebben we volop aandacht voor zowel de zichtbare als de onzichtbare facetten van SEO optimalisatie.

Klik als je niet tevreden bent met je bezoekersaantallen
  • zoekwoorden & synoniemen onderzoek

  • SEO titel & meta-omschrijving in Google zoekresultaten

  • zoekmachinevriendelijke URL’s

  • SEO tekstkop & tussenkoppen

  • optimaliseren van afbeeldingen & video

  • interne- & externe linkbuilding

  • delen van content

seo teksten schrijven

Zoals veel bedrijven hadden wij in eerste instantie zelf de teksten op onze website geschreven. Want, hoe moeilijk kan het zijn. Toch?! Ook de veronderstelling dat het voor een ander lastig zou zijn echte inhoudelijke ICT teksten te schrijven was een zwaarwegend argument. En ik moet je zeggen, we waren best tevreden met onze zelfgemaakte tekstuele creaties. Toen we een aantal jaren later met De heren van fatsoen in gesprek waren voor een nieuwe website, bleek algauw dat we in onze zelf geschreven teksten een groot aantal belangrijke zaken vergeten waren. Het werd pas echt pijnlijk toen bleek dat dit de hoofdreden was voor het beperkte aantal dagelijkse bezoekers. Over de vraag wat het zelf schrijven van teksten ons aan gemiste omzet gekost heeft denk ik maar liever niet na.

Albert Erisman , Commercieel directeur - Commit-IT

SEO schrijven cursus

Aangezien het blijven produceren van interessante content steeds belangrijker wordt, kunnen wij ons voorstellen dat je wellicht ook zelf je SEO kennis wil bijspijkeren? Daarom kunnen we je in één dagdeel de hoed en de rand qua SEO bijbrengen. Dit zodat je daarna gewoon lekker zelf SEO teksten kunt schrijven. Dus lijkt het je wat een zo’n SEO tekst generator te worden? Klik dan op de onderstaande knop.

LEER ZELF SEO TEKSTEN SCHRIJVEN

een mooie ambitie en nu nog klikken

Kan jouw tekst wel ’n SEO boost gebruiken?

Deel jouw SEO uitdaging via onderstaand formulier. Zeker weten dat we je verder kunnen helpen.

Mark Gelderblom social media specialist

Mark Gelderblom
+31 6 34 32 63 60