Loading...
/SEO & webteksten
SEO & webteksten 2017-07-20T20:12:29+00:00

SEO webteksten

SEO webteksten

Goede SEO webteksten schrijven begint met weten wat bezoekers zoeken en welke woorden zij hiervoor gebruiken. Daarnaast is voldoende kennis van de manier waarop Google pagina’s indexeert absoluut essentieel. Daarom helpen wij MKB ondernemers met het schrijven en redigeren van SEO geoptimaliseerde webteksten en blogposts. Dit om voor deze klanten een zo goed mogelijke Google ranking te realiseren, zodat ze bezoekersaantallen krijgen om trots op te zijn. Dus wordt jouw pagina, of misschien zelfs wel heel je website, niet goed gevonden? Dan zijn wij de juiste partij om dit probleem snel en vakkundig voor jou op te lossen.

Wat zijn SEO teksten

Op de pagina contentstrategie kun je lezen hoe belangrijk het is een goed beeld te hebben van je bezoekers. Dit zorgt er namelijk voor dat je je doelgroep gemakkelijk kunt bereiken. Een goede contentstrategie is dan ook ideaal om naast de onderwerpen van je verschillende pagina’s, ook op SEO niveau de inhoud te bepalen. Want:

  • bezoekers gebruiken 2 tot 3 zoekwoorden in Google

  • bij de zoekopdracht kiest Google de meest geschikte pagina’s

  • handig dus als jouw pagina op zijn minst in Google’s top 10 staat

SEO-vriendelijke webteksten

Wat wij voor onze klanten doen is kijken welke zoekwoorden en zoekwoordcombinaties internet gebruikers het meest gebruiken. Dit om aansluitend teksten te schrijven die hier perfect bij aansluiten.

Maar SEO optimalisatie gaat verder dan alleen tekst op de verschillende pagina’s. Ga je met ons het avontuur aan, willen wij voor jou natuurlijk het best denkbare resultaat. Daarom hebben we ook volop aandacht voor de volgende onderwerpen:

  • doelgroep & doel van de pagina’s

  • zoekwoorden & synoniemen onderzoek

  • SEO titel & meta-omschrijving in Google zoekresultaten

  • zoekmachinevriendelijke URL’s

  • SEO tekstkop & tussenkoppen

  • optimaliseren van afbeeldingen & video

  • slimme interne- & externe links

SEO schrijven cursus

Aangezien het blijven produceren van interessante content steeds belangrijker wordt, kunnen wij ons voorstellen dat je wellicht ook zelf je SEO kennis wil bijspijkeren? Daarom kunnen we je in één dagdeel de hoed en de rand qua SEO bijbrengen. Dit zodat je daarna gewoon lekker zelf SEO teksten kunt schrijven. Dus lijkt het je wat een zo’n SEO tekst generator te worden? Klik dan op de onderstaande knop.

LEER ZELF SEO TEKSTEN SCHRIJVEN

een mooie ambitie en nu nog klikken

Kan jouw website wel ’n SEO boost gebruiken?

Deel jouw SEO uitdaging via onderstaand formulier. (nee we gaan je echt niet bellen!)

Mark Gelderblom social media specialist

Mark Gelderblom
+31 6 34 32 63 60