Selecteer een pagina

WEBSITES

WORDPRESS WEBSITE LATEN MAKEN

JOUW NIEUWE PROFESSIONELE WEBSITE IN 3 WEKEN ONLINE

Voor het maken van een goede WordPress website zijn twee zaken essentieel. Design skills en technische kennis. De eerste spreekt voor zich. Maar voor de technische werkzaamheden is doorgaans te weinig aandacht. Dit met als gevolg dat jouw WordPress website maand-in-maand-uit slechts een teleurstellend aantal bezoekers trekt. Onderaan de streep is dit zonde van de tijd, energie, het marketingbudget en de zakelijke kansen die je misloopt.

ZAKELIJKE DIENSTVERLENING:

wordpress website laten maken

CONSUMENTEN DIENSTEN:

wordpress-website-maken

NON-PROFIT, MKB & OVERHEID:

zakelijke-website-laten-maken

VOORDELEN VAN WORDPRESS 

NIET MEER VOOR ELKE WIJZIGING JE WEBBOUWER NODIG

  • Achterkant is eenvoudig en gebruiksvriendelijk
  • Hierdoor kun je zelf eenvoudig teksten toevoegen
  • Zelf gemakkelijk foto’s publiceren
  • Zelf snel video’s invoegen
  • Veilig door de constante updates
  • Open source dus geen licentiekosten

“Onze websites zijn voorzien van de laatste nieuwe webtechnieken & -trends, hebben korte laadtijden en zijn op desktop net zo gebruiksvriendelijk als op mobiel.”

Stefan Breedt

WEBSITE ONTWIKKELEN STAPPENPLAN

ONZE FOCUS IS KWALITEIT, WANT DAT IS WAT JE TERUGZIET IN GOOGLE

website-ontwikkelen-stappenplan infographic

BEDRIJFSINFORMATIE VERZAMELEN

Om een wordpress website te maken die past bij jouw bedrijf hebben we informatie nodig. Daarom gaan we altijd eerst eens goed met jou in gesprek. Want tijdens dit gestructureerde gesprek zoomen we o.a. dieper in op jouw bedrijf, de core business, je unieke meerwaarde, je klanten, de overige spelers in de markt en natuurlijk je doelen. Dit gesprek noemen wij ‘het gesprek ondernemer’.

 

ZOEKWOORDENONDERZOEK, MENUSTRUCTUUR & WIREFRAME

Met alle input die we verzameld hebben, duiken we de database van Google in. Met de best passende zoekwoorden bouwen we vervolgens de URL- en menustructuur van jouw website op. De volgende stap is dan de creatie van het wireframe. In deze voorlopige versie kun je alvast uitgebreid de functionaliteiten en routing van jouw nieuwe website testen.

 

TOEVOEGEN WEBDESIGN, TEKSTEN, FOTO’S & VIDEO’S

De volgende fase is het maken van een uniek design. Hierin verwerken we jouw specifieke ontwerp wensen en natuurlijk je huisstijl. De laatste stap is dan het toevoegen van de SEO webteksten, alle foto’s en eventueel de video’s en dan kan jouw nieuwe website ‘live’.

Vragen? Stel ze hier