Loading...
/WordPress website
WordPress website 2017-08-23T15:03:14+00:00

wordpress website

WordPress Websites

Een goede WordPress website is het fundament van al je online activiteiten. Want als het goed is laat je al je communicatie uitingen en je campagnes landen op je website. En dan natuurlijk niet zomaar op de homepagina. Nee, op een speciaal daarvoor geschreven pagina die de bezoeker met de juiste content verleidt tot het nemen van de juiste actie. Is het bij jou op dit moment nog net even anders. Geen nood, wij gaan je helpen.

WordPress website laten maken

Wil je een zakelijke WordPress website laten bouwen is het verstandig niet zomaar te beginnen. Heb je bijvoorbeeld helder wat het doel is van je nieuwe website? En weet je wat globaal de inhoud gaat zijn? Als je hierbij als allereerste denkt aan pagina’s als ‘over ons’, ‘nieuws’ en een warm welkomstwoord op de homepagina, is het verstandig nog eens goed na te denken over je contentstrategie. Want hoe gek het misschien ook klinkt, het wel of niet behalen van je beoogde online resultaat, wordt bepaald in de voorbereidende fase.

“Het hebben van de goede website nooit de oplossing, maar wel het enige juiste begin.”

Stappenplan bouwen van WordPress website

Eigenlijk hoef je alleen maar te besluiten dat je samen met De heren van fatsoen. je nieuwe WordPress website wilt gaan bouwen. Want vanaf dat punt nemen wij je alle zorgen uit handen. Er zijn namelijk een aantal stappen die doorlopen moeten worden voordat je echte bezoekers op jouw website kunt gaan verleiden met jouw producten en diensten.

Samen stellen we voor alle pagina’s een globaal contentplan op. En als we weten of je een design op maat wilt, of dat je gebruik wilt maken van een WordPress theme of template kunnen we van start. Dit doen we door WordPress te installeren op een afgeschermde online omgeving en daar de homepagina te bouwen. Hier kun je dan 24/7 ‘live’ meekijken met de vorderingen. Pas bij akkoord gaan we verder een leveren we de overige pagina’s op.

Op dit moment is alles nog voorzien van fake-tekst en afbeeldingen. Er is dan nog volop ruimte voor correcties en aanpassingen. Want pas als alle teksten geschreven zijn en alle foto’s, video’s en afbeeldingen geplaatst zijn zetten we jouw nieuwe WordPress website live.

WordPress website beheren

Elke website en dus ook een WordPress website moet beheerd worden. Goed beheer betekent sowieso; regelmatig updates uitvoeren en backups draaien van de database. Dit kunnen wij natuurlijk voor je doen maar als je dit beheer liever zelf voert leren wij je hoe je dit zelf doet.

NIEUWE WEBSITE NODIG?

klik voor meer informatie

Zelf een WordPress website maken

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een WordPress website te maken. Maar wees slim en doe dit samen met ons. Want zoals je kunt zien komt er nogal wat bij kijken. Wij leren jou of een van je collega’s dan stap-voor-stap hoe je dit op de juiste manier doet. Dit kan zijn om budgettaire redenen. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat jullie gewoon zelf willen leren hoe WordPress werkt, zodat je er zelf mee aan de slag kunt. Dit allemaal uiteraard met onze volledige ondersteuning. Dus wil je een nieuwe website? Of heb je vragen over één of meerdere van de onderstaande onderwerpen? Neem dan vooral even contact op.

  • hosting oplossing & https certificaat

  • installatie WordPress CMS

  • design op maat of een WordPress template

  • responsive weergave mobiele devices

  • publiceren van pagina’s & blogs

  • optimaliseren vindbaarheid middels SEO

  • activeren Google Analytics & Search Console

  • updates, beheer & onderhoud

  • coaching / les gebruik WordPress

Dus laten bouwen? Of toch liever zelf doen? Wat je ook kiest, wij gaan je helpen. Uiteraard kijken we wel, als je al een website hebt, of het echt nodig is een hele nieuwe site te bouwen. Zo kunnen we een check doen op je huidige omgeving, om te bepalen waarom resultaten uitblijven. Zo hebben we voor een aantal van onze klanten al een hoop geld bespaard.

WordPress website die klanten verleidt?

Vertel ons hieronder wat je doelen zijn. (nee we gaan je echt niet bellen!)

Mark Gelderblom social media specialist

Mark Gelderblom
+31 6 34 32 63 60