Loading...
/WordPress website
WordPress website2018-01-24T16:34:55+00:00

wordpress website

WordPress Website

Een goede WordPress website is het fundament van al je online activiteiten. Want als het goed is laat je al je online communicatie uitingen en je email campagnes landen op je website. En dan natuurlijk niet zomaar op de homepagina. Nee, op een speciaal daarvoor geschreven pagina die de bezoeker met de juiste combinatie van woorden en beelden verleidt tot het nemen van die ene juiste actie. Is het bij jou op dit moment nog net even anders? Geen nood, wij gaan je helpen.

WordPress website laten maken

Wil je een zakelijke WordPress website laten bouwen is het verstandig niet zomaar te beginnen. Heb je bijvoorbeeld helder wat het doel is van je nieuwe website? En weet je wat globaal de inhoud gaat zijn?

Als je hierbij als allereerste denkt aan pagina’s als ‘over ons’, ‘nieuws’ en een warm welkomstwoord op de homepagina, is het verstandig nog eens goed na te denken over je contentstrategie. Want hoe gek het misschien ook klinkt, het wel of niet behalen van je beoogde online resultaat, wordt altijd bepaald in de voorbereidende fase.

“Het hebben van de goede wordpress website is nooit de oplossing. Wat het wel is, is het onmisbare online fundament, voor alle communicatie uitingen, van elk modern bedrijf.”

Mijn huidige website brengt mij niet het resultaat dat ik wil

WordPress website maken stappenplan

Eigenlijk hoef je alleen maar te besluiten dat je samen met De heren van fatsoen. je nieuwe WordPress website wilt gaan bouwen. Want vanaf dat punt nemen wij je alle zorgen uit handen. Met behulp van een door de jaren heen geperfectioneerd proces, realiseren we binnen een paar weken een perfecte WordPress website. Voor jou, maar vooral ook voor jouw ideale klanten.

Stap 1

Samen stellen we voor alle pagina’s een globaal contentplan op. En wanneer je zelf een idee hebt over het design, mooie online voorbeelden of misschien al een template voor je WordPress website hebt horen we dat graag. Wil je toch liever een uniek design op maat is dat ook geen enkel probleem. Wat je ook kiest, een helder beeld qua content en design is altijd de eerste stap.

Stap 2

Achter de schermen installeren we, op een afgeschermde online omgeving, het WordPress CMS. Hier beginnen we ook met de bouw van de website structuur en de eerste pagina’s. Via de speciale link kun je 24/7 ‘live’ meekijken met de vorderingen. Ben je echt 100% tevreden? Pas dan gaan we door met bouw en de realisatie van de overige pagina’s.

Stap 3

In eerste instantie is alles voorzien van fake-tekst en afbeeldingen. Er is dan dus nog volop ruimte voor correcties en aanpassingen. Want pas als alle juiste teksten, foto’s, video’s en afbeeldingen geplaatst zijn kan jouw nieuwe WordPress website live. Compleet met de juiste technische instellingen zodat jouw reeds opgebouwde Google ranking nooit verloren gaat.

UX design, plugins & complexe HTML code

Uiteraard maken we jouw website super gebruiksvriendelijk. Dit zodat jouw bezoeker altijd snel bij de gewenste content is. Hierbij gaan we voor een optimale gebruikers ervaring. Iets wat ook wel UX design genoemd wordt.

Maar met een mooi design alleen redden de meeste websites het niet. Voor deze extra functionaliteiten zijn er WordPress Plugins. Deze zijn door ons eenvoudig aan het CMS en toe te voegen. Maar het gebeurd ook regelmatig dat de wensen zo specifiek zijn dat wat complexere HTML code nodig is om een bepaalde functionaliteit te realiseren

Deel jouw specifieke wensen een met ons
wordpress website

Het is daarom goed te weten dat wij daar, als jouw WordPress partner door dik en dun, onze hand ook niet voor omdraaien. Dus heb je specifieke wensen? Deel ze eens.

WordPress website zelf beheren

Elke website, en dus ook jouw nieuwe WordPress website, moet goed beheerd worden. Goed beheer betekent bijvoorbeeld regelmatig updates uitvoeren en backups draaien van de database. Uiteraard doen wij dit graag voor je.

Maar als je zelf echt met je site aan de slag wilt kan het ook zo zijn dat je zelf wilt weten hoe je dit aanpakt. Ook in dat geval ben je bij De heren van fatsoen. aan het juiste adres. Dus het beheer na de lancering zelf doen? Of toch al je online werkzaamheden volledig uitbesteden. Het kan allemaal.

DEZE MANIER VAN WERKEN SPREEKT MIJ WEL AAN!

klik voor meer informatie

Jouw WordPress, jouw intellectueel eigendom

Je hebt vast wel eens gehoord over intellectueel eigendom. Moeilijk gedoe over geleverde html-code, teksten, foto’s en video’s. Bij De heren van fatsoen. houden we niet van moeilijk doen. En dus ook niet over het intellectueel eigendom. Het is jouw website, dus mocht je van mening zijn dat deze ergens anders beter tot zijn recht komt, kun je hem gewoon en zonder gedoe verhuizen.

Onze WordPress specialisaties:

  • hosting oplossing & https certificaat

  • installatie WordPress CMS

  • plugins & HTML codering

  • design op maat of een WordPress template

  • responsive weergave mobiele devices

  • publiceren van pagina’s & blogs

  • optimaliseren vindbaarheid middels SEO

  • activeren Google Analytics & Search Console

  • updates, beheer & onderhoud

  • coaching / les gebruik WordPress

referentie werk de heren van fatsoen iriz

Er komt stiekem veel meer kijken bij de bouw van een goede website dan je in eerste instantie zou denken. Fijn dat Mark en zijn collega’s overal aan denken, zodat we online ook echt een volgende stap konden zetten.

Jakoba Kleinepier, directeur - IRIZ thuiszorg

Zelf een WordPress website maken

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een WordPress website te maken. Maar wees slim en doe dit dan wel samen met ons. We willen je alles leren. Ongeacht de fase. Wil je zelf pagina’s leren bouwen? Geen probleem. Wil je zelf aanpassingen doorvoeren? Prima. Ben je van plan zelf alle nieuwe content te plaatsen? Het enige dat je hoeft te doen is het even aan te geven en wij vertellen je hoe.

Want zoals je kunt zien komt er nogal wat bij kijken. Wij leren jou of een van je collega’s dan stap-voor-stap hoe je dit op de juiste manier doet. Alles uiteraard met onze volledige ondersteuning tijdens het traject, maar ook gewoon in de jaren die volgen.

Benieuwd hoe we jouw doelen gaan bereiken?

WordPress website die klanten verleidt?

Vertel ons hieronder wat je online wilt bereiken. Dan vertellen wij je of dit haalbaar is.

Mark Gelderblom social media specialist

Mark Gelderblom
+31 6 34 32 63 60